Juniorileirit 3. – 5.6. & 10. – 13.6.2024

Tervetuloa mukaan Nevaksen kesäleirille! Tänä vuonna junnuille on tarjolla kaksi leiriä ja kaikki golfista kiinnostuneet juniorit ovat tervetulleita!

Kolmen päivän leiri järjestetään viikolla 23 ja neljän päivän leiri viikolla 24. Kesän ensimmäinen leiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon 3. – 5. kesäkuuta klo 9:00 – 15:00. Toinen leiri järjestetään maanantaista torstaihin 10. -13.6. klo 9:00 – 15:00.

Leirit ovat tarkoitettu 8-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirillä tarkoituksena on harjoitella golfia, pitää hauskaa, nauttia kesästä ja saada uusia kavereita. Leirin valmennuksesta vastaa PGA Pro Kristiina Lassila apuvalmentajineen. Leirin ohjelma koostuu lajiharjoittelusta, pelaamisesta ja muusta liikunnasta.

Leirin 1 hinta on 189 €. Leirin 2 hinta on 239 €. Hintoihin sisältyy leiriohjelma opetuksineen, harjoitusalueiden ja kentän käyttö sekä päivittäinen lounas klubiravintolassa. Myös mahdollinen green card -koe kuuluu leirin hintaan.


Ilmoittautuminen:
​​​​​​​Ilmoittautumiset leirille sähköpostitse osoitteeseen kristiina@klgolf.fi
Osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero, onko green card ja jos on, niin tasoitus. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi osallistujan ruoka-aineallergiat ja muut mahdolliset lisätiedot.


Mukaan leirille tarvitset:

Omalla nimellä varustetut golfvarusteet. Huom! Mikäli tarvitset lainamailoja ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Pukeutuminen sään mukaan, repussa tai bägissä on hyvä olla mukana sadevaatteet, lippalakki tai muu päähine, aurinkolasit ja aurinkorasva jos aurinko paistaa. Nimi reppuun ja vaatteisiin. Riittävästi juotavaa (oma vesipullo).

Erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdollisesta lääkityksestä pyydetään tuomaan kirjalliset ohjeet leiriohjaajalle leirin alkaessa (ja maininta siitä myös ilmoittautumisen yhteydessä). Pyydämme vanhempia huolehtimaan, että leiriläiset söisivät tukevan aamupalan. Lounas syödään puolenpäivän aikoihin.

Tervetuloa golfleirille!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Kristiina Lassila
0503424318
kristiina@klgolf.fi