Nevas-info

27-reikäinen Nevas Golf sijaitsee eteläisessä Sipoossa, mukavan maalaismaisessa miljöössä vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta. Nevaksessa pelataan Kettu-, Karppi- ja Rapu-kentillä, joista jokainen on erilainen ja vaihteleva yhdeksikkönsä. Kolme yhdeksänreikäistä kenttää voidaan pelata tasoituskelpoisina missä tahansa järjestyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että kolmesta ysistä saadaankin kaikkiaan kuusi eri kenttää! Nevas toivottaa sinut rennosti tervetulleeksi!

Pelioikeudet & osakkeet

Nevas Golfin kentän maa-alueen ja rakennukset omistaa Golf Exclusive Oy. Yhtiössä on yhteensä 1400 osaketta. Golf Exclusive Oy on vuokrannut maa-alueet Nevas Golf ry:lle, jonka jäseniksi osakkeenomistajat tai heidän nimeämänsä henkilöt voivat liittyä. Saat vuokrattua pelioikeuden toimistosta tai osakkaana jättää B-osakkeesi meille vuokrattavaksi.

Osakelajit ja osakemuunto

Golf Exclusive Oy:n osakkeita on kahdenlaisia, A- ja B-osakkeita. Osakkeet eroavat toisistaan siten, että B-osakkeenomistajat ovat sijoittaneet yhtiön kolmanteen 9-reiän kenttään 1680 euroa. A-osakkeen omistavat eivät ole sitä tehneet ja siten heillä on 175 euroa kalliimmat pelimaksut. A-osakkeen voi jatkossakin muuntaa B-osakkeeksi maksamalla yhtiölle 1680 euroa. Lisätietoja osakkeenmuuntamisen käytännön toimenpiteistä saat toimistosta: 010 400 6400 tai ng@nevasgolf.fi

Golf Exclusive Oy:n osakkaan oikeudet ja velvollisuudet osakkeenoston jälkeen Golf Exclusive Oy:n osakkeenomistajat ovat oikeutettuja liittymään Nevas Golf ry:n jäseneksi. Golf Exclusive Oy:n osakkeessa ei ole yhtiövastiketta.
Osakkeen oston jälkeen tulee kaupasta maksaa varainsiirtovero. Se suoritetaan veroviranomaisille ja suorituksesta saa verottajan leimalla varustetun varainsiirtoverolomakkeen. Tämän jälkeen osakas rekisteröi osakkeensa Nevaksessa. Sovithan rekisteröimisestä etukäteen – kiitos!