Kapteenien tervehdys!


Kokoonnuimme kapteenien yhteiseen tapaamiseen tammikuussa ja suunnittelimme yhdessä tulevan kesän kisoja ja tapahtumia. Oisipa jo kesä!

Nevaksen kapteenistossa toimivat tulevalla kaudella kapteeni Eemil Himmelroos ja ladykapteeni Sari Rissanen. Järjestämme yhdessä tulevan kesän tapahtumia ja seuraotteluita ja tiedotamme tulevista kisoista tarkemmin kauden aikana jäsenistölle.

Kapteenit järjestävät tänä kesänä myös kaksi uutta peli-iltaa, joihin ovat tervetulleita kaikki pelioikeutetut jäsenet, jotka haluavat pelata ja pitää hauskaa yhdessä porukalla! Nämä ovat seuran sisäisiä pelejä, kuten naisille järjestetyt Daamigolf-pelit, mutta kaikille! Ensimmäinen peli-ilta ja viinikisa järjestetään toukokuussa ja toinen, Korttipakka niminen peli-ilta elokuussa.

Kisakalenteriin on lisätty uusi kisa nimeltä Maraton. Tässä kisassa pelaamme kaikki ysit samana päivänä eli kisassa 27 väylää!

Veteraaneille järjestetään kesällä kuukausiscramble, jota pelataan pääsääntöisesti jokaisen kuun ensimmäinen maanantai.

Uutta! Kapteeni Eemil järjestää kesällä kaksi uutta peli-iltaa ja tulevana kesänä onkin mahdollisuus pelailla yhdessä Scratch-liiga hengessä. Näin saamme myös kovemman kilpailuvietin omaaville yhteiset tasoituksettomat seurapelit.

Naisille järjestään tuttuun tapaan Daamigolf pelejä kerran kuussa, tänä vuonna pyrimme pelaamaan ne jokaisen kuun toinen tiistai.

Naisten avoimet kisat, Nevas Ladies Open saa jatkoa tänäkin vuonna! Kisa ajoittuu toukokuun loppuun.

Kaikkiin tapahtumiin ja kisoihin ilmoittaudutaan Caddiemasterin tai WiseGolfin kautta.

Kauden aikana löydät tietoa tulevista kisoista ja tapahtumista Nevas Golfin nettisivuilta osoitteesta www.nevasgolf.fi ja kisakalenterista: Kilpailukalenteri | Nevas Golf
Naisille jaetaan vielä erikseen keväällä tiedote naisten omista tapahtumista.

Liitteenä jo alustava kisakalenteri, jotta voit laittaa heti kalenteriin mieluisimmat kisat.

Keväisin terveisin

Kapteeni Eemil & Ladykapteeni Sari
p. 040 5355 045 & 040 9000 647