Ravintola Veljekset palaa Nevakseen!

Kauden 2024 ravintolatoimintaa hoitaa vanha tuttu, eli Nevaksessa kausilla 2018-2020 toiminut Ravintola Veljekset! Toivotamme lämpimästi koko porukan tervetulleeksi takaisin!

Perheyrityksen nimen takaa löytyy neljä veljestä: Adem, Hayati, Ismail ja Yahya sekä muita perheenjäseniä. Veljekset on toiminut Söderkullassa 13 vuotta ja kasvanut jo sadan istumapaikan ravintolaksi. Söderkullan valikoimaan kuuluvat lounas, a la carte, tapahtumat ja catering.

Nevaksen ravintolapäälliköksi tulee Adem ja Yahyaakin varmasti nähdään kesällä paljon golfravintolan toiminnassa.

Veljesten kuulumiset ja fiilikset

”Tuntuu jännältä palata Nevakseen! Talvella hankitaan henkilökuntaa ja valmistaudutaan tulevaan kauteen. Nevas on tuttu paikka, joten kaikki onnistuu hyvin. Jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin. Nevas ja henkilökunta on tuttua, joten yhteistyö toimii hienosti ja hyvällä mielellä.”

”Edellinen ravintolasopimus loppui, kun osa veljeksistä siirtyi käymään koulua. Moni vakiokävijämme vieläkin muistelee hyviä ruokiamme ja toivoo meitä takaisin. Olemme saaneet todella hyvää palautetta golfareilta. Tästä on tietysti hyvä mieli ja haluamme mielellämme jatkaa Nevaksessa! Teemme varmasti parhaamme!”


Ravintola avataan keväällä vappuna ja kauden aikana klubiravintolassa palvellaan päivittäin lokakuun alkupuolelle saakka. Keväällä kerromme lisää tarjonnasta ja kauden aukioloajoista.

Keväällä nähdään myös ravintolassa!

Adem ja Yahya Söderkullassa 6.2.2024