Reikäpelit 2024

On aika ilmoittautua Nevas Golfin jäsenten kauden 2024 reikäpeleihin. Mukaan voi ilmoittautua Gamebookin kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan caddiemasterille aina lauantaihin 1.6. asti.

Ilmoittaudu reikäpeleihin:

Reikäpelit yksilö


Joukkuereikäpeli


Reikäpelit pelataan seuraavilla sarjoilla ja tasoituksettomina:

· Miehet, avoin, valkoinen tee

· Naiset, avoin, sininen tee

· Seniorimiehet, keltainen tee

· Veteraanimiehet, punainen tee

· Seniori- ja veteraaninaiset, yhteissarja, punainen tee

· Joukkuereikäpeli, 2-hengen greensome, miehet keltainen tee, naiset punainen tee

Maksimiosallistujamäärä per sarja on 32 pelaajaa (poikkeuksena joukkuereikäpeli 16 joukkuetta) ja sarja järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 8 kpl (joukkuereikäpeli vähintään 8 joukkuetta). Sarjakohtaisen osallistujamäärän ollessa enemmän kuin 32, osallistujat määritetään paras hcp -periaatteella (poikkeuksena joukkuereikäpeli ilmoittautumisjärjestyksessä).

Reikäpelikaaviot arvotaan ilmoittautuneiden kesken sunnuntaina 2.6. ja pelit voivat käynnistyä heti sen jälkeen. Pelikaaviot jaetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ja kaaviot ovat nähtävissä myös klubitalon ilmoitustaululla, jonne tulokset kirjataan jokaisen ottelun jälkeen voittajan toimesta.

Pelien alustava aikataulu on seuraava: (tarkemmat sarjakohtaiset peliajat nähtävillä arvonnan jälkeen jaettavassa pelikaavioissa)

1. kierros pelattuna 1.7. mennessä
2. kierros pelattuna 22.7. mennessä
3. kierros pelattuna 12.8. mennessä
4. kierros pelattuna 2.9. mennessä
5. kierros pelattuna 23.9.mennessä

Peleistä sopiminen on molempien pelaajien/joukkueiden vastuulla ja toivomme teidän pitävän parhaanne mukaan huolen aikatauluista. Esim. mikäli seuraavan kierroksen vastustajasi on jo tiedossa oman ottelusi jälkeen, on kohteliasta ilmoittaa tälle tuloksesta mahdollisimman pian ja näin edesauttaa seuraavan ottelun sopimista. Jos pelit eivät mitenkään ennen määräaikaa onnistu, on mietittävä pelin luovuttamista toiselle.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Loistavia reikäpelejä toivottaen,

Kapteeni Eemil, ladykapteeni Sari ja seniorivastaava Marjatta