Syysaamun pelaaja - lue tämä!

Syksy tulee ja aamut muuttuvat viileiksi. Nevaksessa kentät pidetään auki niin pitkään kuin sää sallii ja kauden loppuun saakka pelataan kesägriineillä! Syksyn pelikierroksia suunnitellessa on hyvä huomioida seuraavat asia:


Aamupakkaset ja huurteiset viheriöt

Huurtunut ruohopeite vaurioituu, jos sen päällä kävellään ja jäljet näkyvät kentällä pitkään. Mikäli yöllä on pakkasta ja kentät ovat aamulla huurteessa, on pelaaminen ehdottomasti kielletty. Tällöin kenttä avataan, kun huurre on sulanut.

Kentän avaamisaika pakkasen ja huurteen jälkeen riippuu päivästä, eikä tarkkaa aikaa voida tietää etukäteen. Tiedotamme pelaajille heti nettisivuilla ja paikan päällä, kun kenttämestari antaa luvan pelien aloittamiseen.

Pakkasen vuoksi käyttämättä jääneet lähdöt peruuntuvat. Kun kenttä avataan, pyrimme löytämään uuden pelipaikan kaikille halukkaille.


Golfautojen käyttö

Golfautoilla liikkuminen voi olla sateiden jälkeen rajoitettua tai kokonaan kielletty. Tarkista aina päivän tilanne caddiemasterilta, sillä tilanteet voivat muuttua sääolosuhteiden mukana nopeastikin.


Siirtosääntö

Kenttä on vielä hyvässä pelikunnossa, mutta kosteiden olosuhteiden johdosta siirtosääntö on otettu käyttöön. Siirtosäännön mitta on 15 cm ja se on voimassa lyhyeksi leikatulla alueella, eli väylillä ja fore-greeneillä.

Iloista golfsyksyn jatkoa!