Yhtiö

Nevas Golfin kentän maa-alueen ja rakennukset omistaa Golf Exclusive Oy. Yhtiössä on yhteensä 1400 osaketta. Golf Exclusive Oy on vuokrannut maa-alueet Nevas Golf ry:lle, jonka jäseniksi osakkeenomistajat tai heidän nimeämänsä henkilöt voivat liittyä. Saat vuokrattua pelioikeuden toimistosta tai osakkaana jättää osakkeesi meille vuokrattavaksi.

Osakelajit ja osakemuunto

Golf Exclusive Oy:n osakkeita on kahdenlaisia, A- ja B-osakkeita. Osakkeet eroavat toisistaan siten, että B-osakkeenomistajat ovat sijoittaneet yhtiön kolmanteen 9-reiän kenttään 1680 euroa. A-osakkeen omistavat eivät ole sitä tehneet ja siten heillä on 175 euroa kalliimmat pelimaksut. A-osakkeen voi jatkossakin muuntaa B-osakkeeksi maksamalla yhtiölle 1680 euroa. Lisätietoja osakkeenmuuntamisen käytännön toimenpiteistä saat toimistosta: 010 400 6400 tai ng@nevasgolf.fi

Golf Exclusive Oy:n osakkaan oikeudet ja velvollisuudet osakkeenoston jälkeen Golf Exclusive Oy:n osakkeenomistajat ovat oikeutettuja liittymään Nevas Golf ry:n jäseneksi. Golf Exclusive Oy:n osakkeessa ei ole yhtiövastiketta.
Osakkeen oston jälkeen tulee kaupasta maksaa varainsiirtovero. Se suoritetaan veroviranomaisille ja suorituksesta saa verottajan leimalla varustetun varainsiirtoverolomakkeen. Tämän jälkeen osakas rekisteröi osakkeensa Nevaksessa. Sovithan rekisteröimisestä etukäteen – kiitos!