Uusi jäsen - lue tämä!

Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedot jäsenyydestä, kun olet juuri liittynyt Nevas Golf ry:n jäseneksi. Suosittelemme myös kokeneemmille jäsenille! :) Täältä löydät ajantasaiset tiedot eBirdiestä, Wisegolfista, ajanvarauksista, jäseneduista jne.


Kirjautuminen WiseGolfiin ja jäsennumero

Henkilö- ja laskutietojen tarkastelu sekä kauden aikana ajanvarausten tekeminen onnistuu WiseGolf - järjestelmän kautta. Kirjautuminen jäsentietoihin tapahtuu sivun www.nevasgolf.fi oikeasta yläkulmasta.

  • Mikäli ostit jäsenyyden verkkokaupastamme, sinulle luotiin käyttäjätunnus ostoksen yhteydessä. Käyttäjätunnus on meille ilmoitettu sähköpostiosoite ja salasanan pääsit määrittelemään itse.
  • Toimistomme kautta jäsenyyden ostaneille lähetämme linkin, jonka kautta luodaan salasana palveluun. Käyttäjätunnus on meille ilmoitettu sähköpostiosoite.
  • Ennen 21.2.2024 Nevakseen liittyneille jäsenille käyttäjätunnuksena toimii jäsennumero ja oletuksena salasana muodostuu seuraavasti: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim. Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15.
  • Vaihdathan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.eBirdie ja tasoitustiedot

eBirdie – sovellus on Suomen Golfliiton tarjoama palvelu, jossa ylläpidetään pelaajien tasoitustietoja. Voit ladata sovelluksen koska vain ja sähköisen jäsenkortin voit aktivoida heti, kun jäsentiedot ovat siirtyneet Golfliiton eBirdie-järjestelmään. Jos vaihdoit meille toisesta seurasta, tasoituksen ylläpito jatkuu siitä, mihin se edellisessä seurassa jäi.

Ebirdien kautta voit myös jättää sisään tasoitukseen vaikuttavia tuloskortteja. Lisätietoja eBirdiestä Golfliiton sivuilta.Jäsenyys useammassa golfseurassa?

Golfari voi olla jäsen niin monessa seurassa kuin tahtoo. Mikäli haluat erota edellisestä kotiseurastasi, ilmoitus tulee tehdä itse. Yleensä eroamiseen riittää vain ilmoitus sähköpostilla seuran toimistoon.Liikuntaetujen käyttö ja erämaksut

Jos tahdot tehdä maksuihin osasuorituksia liikuntaeduilla, voit tehdä maksuja Nevas Golf ry:lle liikuntaetusovellusten kautta. Laita tämän jälkeen meille viesti osoitteeseen ng@nevasgolf.fi ja kerro, mihin laskuun tahdot kohdistaa maksun.

Jos tahdot maksaa laskut erissä, onnistuu se viiden euron eräkohtaisella lisämaksulla. Ota tässäkin tapauksessa yhteyttä ja kerro toivottu maksuaikataulusi. Vähintään jäsenmaksu ja yksi maksuerä pelikausimaksusta tulee olla hoidettuna, jotta pelioikeus aktivoituu.Ajanvarausoikeudet ja kentälle ilmoittautuminen

Jäsenet pääsevät varaamaan Nevaksen lähtöaikoja 18-reiän kentälle kaksi viikkoa etukäteen ja 9-reiän kentälle 7 vuorokautta etukäteen. 9-reiän kentällä joka toinen aika on etukäteen varattavissa ja joka toinen aika aina paikan päällä caddiemasterilta aikaisintaan kaksi tuntia etukäteen.

Päivän 18 reiän kenttäyhdistelmän näet kauden aikana nettisivumme etusivulta. Lähtöaikaan tulee aina ilmoittautua. Ilmoittautuminen onnistuu klubilla caddiemasterille, puhelimitse tai vahvistamalla lähtöajan itse WiseGolfissa aikaisintaan 1,5 tuntia ennen lähtöaikaa. Lähtöajan voi perua myös WiseGolfissa viimeistään 30 minuuttia ennen varattua lähtöaikaa. Varauksia meillä saa olla voimassa kerrallaan jopa 14, yksi per päivä.

Kaikki ajanvarausohjeet löydät täältä.Rangen toiminta ja harjoittelu

Rangen pallokoneesta saa palloja lähimaksulla, poletilla ja keväästä 2024 alkaen myös WiseGolf - sovelluksella. Fyysiset "polettikolikot" ja ladattavat poletit maksavat jäsenille 2 € / kpl. Polettilataukset ovat voimassa yhden kalenterivuoden latauspäivästä.

Poletteja saa ostettua myös verkkokaupastamme jäsenhintaan.

Rangen lisäksi Kettu 1:n tiipaikojen läheisyydessä on myös paikka lähipelin harjoitteluun. Alueella on puttigreeni, bunkkeri ja chippigreeni. Muistathan korjata harjoittelusta greeneille syntyvät pallonjäljet, jotta saamme nauttia tasaisista harjoitteluviheriöistä läpi kesän.Nevaksen jäsenen edut muilla kentillä

Hankkiessasi kaudelle 2024 aikuisten, senioreiden tai nuorten pelioikeuden saat käyttöösi myös rahanarvoisia peli- ja harjoitteluetuja!
Seuraavat greenfee - edut ovat käytössä läpi kauden:

  • Kullo Golfin etu, green fee 35 €, on voimassa pelioikeutetuille koko tulevan kauden.
  • Sea Golf Rönnäsin etu, green fee 35 €, on voimassa pelioikeutetuille koko tulevan kauden.
  • Nevaslaiset pääsevät pelaamaan Ruukki Golfiin etuhinnalla 20 € kolme (3) kertaa kaudessa.

Ilmaisia opetuksia tarjotaan Nevaksen Pro Kristiina Lassilan toimesta läpi kauden. Voit osallistua kahdelle opetustunnille ilmaiseksi! Kauden opetustunnit julkaistaan keväällä, kun rangen avaamisajankohta on selvillä.


Mikäli ryhmät eivät ole täynnä treenipäivän aattona, voit kysellä Kristiinalta paikkoja myös useammalle treenikerralle (kristiina@klgolf.fi).Ravintola

Ravintolatoimintaa Nevaksessa hoitaa Ravintola Veljekset. Ravintola on avoinna joka päivä toukokuun alusta kauden loppuun saakka. Lue lisää ravintolasivultamme.Padel

Pihapiirissämme on kaksi Superpadelin padel-kenttää, joihin voi varata peliaikoja osoitteessa www.playtomic.io. Meiltä voit vuokrata padelmailat caddiemasterin aukioloaikojen puitteissa. Myynnissä on myös padelmailoja ja -palloja.