Usein kysytyt kysymykset

Miten kirjaudun WiseGolfiin?

Henkilö- ja laskutietojen tarkastelu sekä kauden aikana ajanvarausten tekeminen onnistuu WiseGolf - järjestelmän kautta. Kirjautuminen jäsentietoihin tapahtuu sivun www.nevasgolf.fi oikeasta yläkulmasta. Ajanvaraukseen siirtyminen tapahtuu sivun oikealla reunalla olevasta painikkeesta.

  • Mikäli ostit jäsenyyden verkkokaupastamme, sinulle luotiin käyttäjätunnus ostoksen yhteydessä. Käyttäjätunnus on meille ilmoitettu sähköpostiosoite ja salasanan pääsit määrittelemään itse.
  • Toimistomme kautta jäsenyyden ostaneille lähetämme linkin, jonka kautta luodaan salasana palveluun. Käyttäjätunnus on meille ilmoitettu sähköpostiosoite.
  • Ennen 21.2.2024 Nevakseen liittyneille jäsenille käyttäjätunnuksena toimii jäsennumero ja oletuksena salasana muodostuu seuraavasti: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim. Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15.
  • Vaihdathan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.Miten saan varata aikoja?

Jäsenet saavat tehdä varauksia 18-reikäiselle kentälle 14 vuorokautta ja 9-reikäiselle kentälle 7 vuorokautta etukäteen. Ajanvarauksia tehdään Wisegolfin kautta ja puhelimitse 010 400 6400. Tarkemmat ajanvarausoikeudet ja -ehdot löydät täältä.


Voinko maksaa kausimaksuja liikuntaedulla?

Kyllä voit, maksuvälineenä käyvät ePassi, Smartum ja Edenred. Helpoimmin teet suorituksen liikuntaetusi sovelluksen kautta. Valitse vastaanottajaksi Nevas Golf ry ja lähetä suoritus meille. Jos et maksa koko laskua kerralla, lähetä meille sähköpostilla (ng@nevasgolf.fi) tieto, mihin laskuun suoritus kohdistetaan. Voit vähentää liikuntaedulla maksamasi määrän laskultasi ja maksaa loput käyttäen alkuperäisen laskun tietoja.


Jos käytössäsi on fyysisiä liikuntaseteleitä, voit tuoda ne meille kevään ensimmäisellä pelikerralla, mutta ilmoita niiden summa meille jo etukäteen.
Voit myös pyytää lisää maksuaikaa laskullesi, jos tiedät saavasi liikuntaedun käyttöön tiettynä päivänä.Voinko maksaa laskuni osissa?

Kyllä voit! Laskujen jakaminen kuukausieriin onnistuu viiden euron eräkohtaisella lisämaksulla. Vähintään jäsenmaksu ja yksi erä pelimaksusta tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä pelikierrosta.


Jos tahdot maksaa jo saamasi laskun erissä, ota yhteyttä (ng@nevasgolf.fi) ja kerro meille toivomasi maksuaikataulu.


Saat laskut sähköpostilla aina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Jos unohdat maksaa, ajanvarausoikeutesi jäädytetään ja se vapautuu taas käyttöön maksun ollessa perillä.


Miten liityn jäseneksi?
Voit hankkia jäsenyyden ja pelioikeuden suoraan verkkokaupastamme tai jättää tietosi liittymislomakkeen kautta. Palvelemme myös puhelimitse numerossa 010 400 6400 ja sähköpostilla ng@nevasgolf.fi. Valitse vain sinulle sopivin tapa ja ota yhteyttä!