Keväthinnat, aukioloajat ja muuta hyödyllistä tietoa

Kaikki kentät auki! Ensimmäisenä avattiin Kettu- ja Karppi - kentät perjantaina 26.4. ja Rapu-kenttä vappuaattona.

Range avattiin perjantaina ​​​​​​​26.4. ja samalla myös harjoitusviheriöt. Rangella voit käyttää seuraavia maksutapoja: poletit, korttimaksu, Nevas-kortit ja WiseGolf - sovellus. Kauden alussa pyydämme pelaajia lyömään rangella vain lyhyitä lyöntejä, sillä loppupään remonttialueella odotellaan vielä ruohon kasvua.


Vesipisteet ja wc:t avattiin kenttien kanssa samaan aikaan. Klubitalolla takapihan ovesta pääsee kulkemaan wc-tiloihin myös aukioloaikojen ulkopuolella, eli ovi on avoinna päivittäin klo 6.00 – 22.00.


Golfautot on otettu käyttöön tiistaina 7.5.


Caddiemaster palvelee päivittäin klo 8 - 19.

Ajanvaraus onnistuu kaikkina aikoina WiseGolf- sovelluksen kautta tai osoitteessa app.wisegolf.fi. Samaan osoitteeseen pääset myös klikkaamalla Nevaksen nettisivujen oikeasta reunasta ajanvaraus-painiketta. Kirjautumisohjeet WiseGolfiin löydät täältä: Usein kysytyt kysymykset | Nevas Golf
Jäsen- ja pelikausimaksunsa suorittaneet jäsenet pääsevät varaamaan aikoja 18-reikäiselle kentälle 14 vrk etukäteen ja vieraat 7 vrk etukäteen.
9-reikäisen kentän ajanvaraus on mahdollista jäsenille 7 vrk etukäteen, vieraille 3 vrk. joka toinen aika on tuttuun tapaan varattavissa vain paikan päältä korkeintaan kaksi tuntia ennen peliä.

Kevään greenfee-hinnat vierailijoille ovat voimassa sunnuntaihin 12.5. saakka:
39 € – 18 reikää
34 € – 18 reikää jäsenen vieraana
29 € – 9 reikää
24 € – 9 reikää jäsenen vieraana

Pukuhuoneet ovat käytössä caddiemasterin aukiolon mukaan. Miesten sauna laitetaan päälle joka päivä klo 11, naisten sauna lämmitetään pyynnöstä. Naisten sauna on uusittu talven aikana! Kylpypyyhkeet löytyvät talon puolesta.

Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet (2 kpl) ovat käytössä ja kertyneet tulot tilitetään tänäkin vuonna WWF:lle Itämeren suojeluprojektin hyväksi.

Ravintola Veljekset avoinna päivittäin klo 9 - 19! Katso lisätiedot: https://ravintolaveljekset.fi/nevas/