Keväthinnat, aukioloajat ja muuta hyödyllistä tietoa

Kaikki kentät auki! Ensimmäisenä avattiin Kettu- ja Karppi - kentät perjantaina 26.4. ja Rapu-kenttä vappuaattona.

Range avattiin perjantaina ​​​​​​​26.4. ja samalla myös harjoitusviheriöt. Rangella voit käyttää seuraavia maksutapoja: poletit, korttimaksu, Nevas-kortit ja WiseGolf - sovellus. Kauden alussa pyydämme pelaajia lyömään rangella vain lyhyitä lyöntejä, sillä loppupään remonttialueella odotellaan vielä ruohon kasvua.


Vesipisteet ja wc:t avattiin kenttien kanssa samaan aikaan. Klubitalolla takapihan ovesta pääsee kulkemaan wc-tiloihin myös aukioloaikojen ulkopuolella, eli ovi on avoinna päivittäin klo 6.00 – 22.00.


Golfautojen käyttö ei vielä ole mahdollista. Tiedotamme heti, kun autoilla on turvallista liikkua kentällä.


Caddiemaster palvelee 1.5. klo 9 – 18. Torstaista 2.5. alkaen klo 9 - 19 ja viikonloppuna 8 - 19.

Ajanvaraus onnistuu kaikkina aikoina WiseGolf- sovelluksen kautta tai osoitteessa app.wisegolf.fi. Samaan osoitteeseen pääset myös klikkaamalla Nevaksen nettisivujen oikeasta reunasta ajanvaraus-painiketta. Kirjautumisohjeet WiseGolfiin löydät täältä: Usein kysytyt kysymykset | Nevas Golf
Jäsen- ja pelikausimaksunsa suorittaneet jäsenet pääsevät varaamaan aikoja 18-reikäiselle kentälle 14 vrk etukäteen ja vieraat 7 vrk etukäteen.
9-reikäisen kentän ajanvaraus on mahdollista jäsenille 7 vrk etukäteen, vieraille 3 vrk. joka toinen aika on tuttuun tapaan varattavissa vain paikan päältä korkeintaan kaksi tuntia ennen peliä.

Kevään greenfee-hinnat vierailijoille ovat voimassa sunnuntaihin 12.5. saakka:
39 € – 18 reikää
34 € – 18 reikää jäsenen vieraana
29 € – 9 reikää
24 € – 9 reikää jäsenen vieraana

Pukuhuoneet ovat käytössä caddiemasterin aukiolon mukaan. Saunat lämmitetään toistaiseksi vain pyynnöstä, pyyhkeet löytyvät talon puolesta.

Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet (2 kpl) ovat käytössä ja kertyneet tulot tilitetään tänäkin vuonna WWF:lle Itämeren suojeluprojektin hyväksi.

Ravintola Veljekset avoinna! Katso lisätiedot: https://ravintolaveljekset.fi/nevas/